Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Lesena sestavljiva železnica

Lesena železnica z vlakcem, kateri vleče štiri vagone. Komplet vsebuje tudi hiške, prometne znake, drevesa in ljudi.
Težavnost: 3
Število delov: 46
Velikost: 62,5x24 cm
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 39,97€

Akcija: 28,61€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Lesena železnica


Lesena železnica z vlakcem, kateri vleče štiri vagone. Komplet vsebuje tudi hiške, prometne znake, drevesa in ljudi. Otrok bo sestavil pravo majhno mesto z železnico, mostom, hišami in ljudmi. Z vašo pomočjo se bo naučil osnovnih prometnih predpisov in še marsikaj drugega.


Komplet sestavljen iz 46 različnih delov je mogoče hitro sestaviti in tudi razstaviti. Vsi sestavni deli, razen železnice, so pobarvani z naravnimi, zdravju neškodljivimi, barvami. Železnica pa je neobarvana in iz naravnega lesa.


Ta super igrača bo vašemu otroku nudila nešteto ur prijetnega in kvalitetnega igranja. Vi pa boste z lahkoto in brez skrbi opravljali druga dela medtem, ko se bo vaš otrok igral. Vaš otrok ne bo nikamor odtaval, saj ga bo igrača tako pritegnila, da ga kar nekaj časa ne bo zanimalo nič drugega. Igrača je namenjena otrokom od enega leta starosti naprej.      


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


 


 


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Mertens GmbH, Warzenrieder Str.6, 93458 Eschlkam, Germany


UVOZNIK: www.pinokio.si, Rok Zemljič s.p., Postružnikova 2, 9240 Ljutomer


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal