Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Rojstnodnevni vlak

Super lesen vlakec vrhunske kvalitete, po zelo ugodnih cenah. Ta lesena igrača je ena od tistih od katere se bo vaš otrok težko ločil.
Velikost: 13,5X5X48
Teža: 1,000 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 29,99€

Akcija: 19,99€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Rojstnodnevni vlak


Zelo lep iz 27 delov izdelan vlakec, kateri prevaža rojstnodnevna darila. Opremljen je tudi z velikimi številkami in posebnim mestom kamor vstavite številke. Tako bodo vsi videli koliko let šteje otrok kateremu je vlak namenjen.


Na posebej pripravjena mesta pa lahko vstavite tudi svečko in tako še popestrite igro. Ko je vlakec sestavljen meri celih 48 centimetrov in vleče kar šest vagonov z darili. Je zelo lepih in pisanih barv in bo zagotovo v veliko veselje vsakemu otroku. Uporabljene barve so naravne in zdravju neškodljive.


Je izredno primerna igrača za darilo ob rojstnem dnevu. Vsekakor pa ga lahko podarite tudi ob katerikoli drugi priložnosti. Otroci ga bodo veseli kadarkoli.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 1. leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal