Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Spomin - živali

Le kdo ne pozna te simpatične igrice, ki tokrat prihaja v novi preobleki.
Teža: 100 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 14,67€

Akcija: 9,99€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Spomin - živali


V lično zapakirani leseni škatlici prihaja vse potrebno za igranje igre spomin. Tema izbrana za tokratno igro je - živali. V kompletu je 24 ploščic iz katerij se da sestaviti 12 parov enakih živali. Pa, kaj bi vam govorili, saj pravgotovo poznate to enostavno igro za urjenje možganov.


Spomin je ena tistih igrač, katera ne bi smela manjkati v nobeni otroški sobi. Obarvana je z zdravju neškodljivimi barvami.


Motivi so zelo skrbno izbrani in tale igrača bo prav gotovo nudila veliko veselja ob igri, vam in vašemu otroku.


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


 


 


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Mertens GmbH, Warzenrieder Str.6, 93458 Eschlkam, Germany


UVOZNIK: www.pinokio.si Rok Zemljič s.p., Postružnikova 2, 9240 Ljutomer


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 1. leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal