Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Kocke za natikanje - Vozilo

Posebno oblikovane zelo kvalitetne kocke za natikanje, ki otroku omogočajo izgradnjo sanjskih stolpov - barvite in stabilne.

Velikost: 195 x 120 x 56 mm.
Teža: 245 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 17,99€

Akcija: 12,59€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

VARIS Kocke za natikanje so idealen set za majhne otroke, saj so oblikovane tako, da omogočajo gradnjo sanjskih stolpov in zgradb... barvitih in stabilnih. Novi seti vsebujejo zraven kock tudi posebno zasnovane ploščadi z vrtljivimi kolesi, s katerimi lahko otrok sestavi različna vozila ali celo vlak. Igra z temi kockami za natikanje pri otroku razvijajo logično in prostorsko razmišljanje, koordinacijo, kakor tudi govorne sposobnosti. Barvne lesene kocke so izdelane iz trdega brezovega lesa najvišje kakovosti in so okolju prijazne. Pri barvanju so uporabljene varne ekološke barve.


Izdelek je okolju prijazen. Pisane lesene kocke so izdelane iz najkvalitetnejšega brezovega lesa s certifikatom FSC pridobljenega iz dobro vzdrževanih gozdov. Pri barvanju so uporabili ekološka barvila.


LASTNOSTI  • Komplet VARIS-vozilo 4 vsebuje 1 ploščad z vrtljivimi kolesi in 4 barvne kocke različnih oblik.

  • Deli so združljivi z ostalimi igračami proizvajalca lesenih igrač VARIS.

  • Primerno za otroke od 1 leta dalje


OPOZORILO Igrača ni primerna za otroke mlajše od enega leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal