Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Stolpnica

Odlična lesena sestavljanka za vašega otroka. Tale poučna lesena igrača bo nudila vašemu otroku ogromno ur veselega in poučnega igranja.
Velikost: 22x5x22 cm
Teža: 800 g

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 24,55 €

Akcija: 15,99 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Stolpnica je sestavljanka iz 26 kock iz katerih lahko otrok gradi hiše in stolpnice. Iz različnih likov bo sestavil različne zgradbe.


Igrača je poučna saj mora like posebej skrbno izbirati in jih pravilno zlagati na prava mesta. Moral bo kar precej napenjati svoje možgančke... kar pa je tudi namen igrače. Igrača je izdelana iz kvalitetnega lesa in obarvana z naravnimi, zdravju neškodljivimi barvami. Tudi, če jih bo otrok dal v usta ne bo nič hudega.


To je ena od igrač za katero vam bo vaš otrok hvaležen in ga bo zaposlila za dolgo časa. Ne bo se je kar tako naveličal.OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 18 mesecev.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal