Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Graditelj + Gradbenik


Graditelj


Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja igranje z lesenimi igračami. Igrača Vario Graditelj je ena od tistih igrač ob katerih boste začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo prevzela in le stežka se bo ločil od nje.


Z Graditeljem mu ne boste podarili samo ene igrače. Pravzaprav bo prejel kar sedem igrač. Ja, prav ste prebrali SEDEM (7). Iz sestavnih delov je mogoče sestaviti vsaj sedem različnih igrač. Z otroško domišlijo pa še mnogo več.


Ta vrhunsko izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marsikateri dan vašemu otroku.


Verjemite... hvaležen vam bo zanjo.


Ampak niše konec! Vašemu naročilu bomo dodali še...


GRADBENIK 40


Gradbenik 40 je odlična in kvalitetna lesena sestavljanka in je primerna za predšolske in šolske otroke. Otroci bodo uživali ob sestavljanju enostavnih in zahtevnejših objektov iz priloženih navodil ali pa bodo sestavljali objekte iz svoje lastne domišlije.


Mogoče je sestaviti na stotine različnih stvari... omejitev je le domišlija.

Težavnost: 3
Število delov: 72
Velikost: 290x217x90 mm
Teža: 1,660 g

Zaloga: Na zalogi

55,90€
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Igralni set Vario je lesena igrača vrhunske kvalitete. Ta kvalitetna lesena sestavljanka je izdelana iz naravnega bukovega lesa in je primerna za otroke starosti od 5+ let. Set vsebuje vse potrebno za sestavo vsaj 7 različnih lesenih zgradb po priloženih načrtih.


Komplet vsebuje 72 lesenih sestavnih delov iz katerih lahko otroci sestavljajo različne zgradbe... tudi po svojih idejah. Skratka, sestaviti je mogoče različne objekte katerih oblika in velikost je prepuščena otroški ustvarjalnosti in domišliji. Vse konstrukcije in zgradbe je mogoče enostavno razstaviti in ponovno sestaviti enake ali drugačne zgradbe.


Vsi sestavni deli so zapakirani v lepo in elegantno lahko prenosljivo kartonasto škatlo, katera zagotavlja dolgo življensko dobo igrače. Uporaba te lesene igrače vzpodbuja otrokovo ustvarjalnost in bo zaposlila vašega malčka z nešteto urami kvalitetne in poučne igre.


Priporočena starost: 5 let ali več. Skupaj s starši lahko to igračo uporabljajo tudi mlajši otroci.


Enostavno sestavljanje: Težavnostna stopnja sestavljanja: 1 – enostavno


Na sliki lahko vidite, da je sestavljanje hiše mačji kašelj in vaš otrok jo bo sestavil že po nekaj poskusih.Z Graditeljem dobite sedem igrač za ceno ene. Na spodnji sliki lahko vidite nekaj hišic, ki jih bo lahko sestavil vaš otrok. Ob uporabi domišlije pa še mnogo več. 


V takšni simpatični škatli pa se skriva vse potrebno za takojšen začetek igre.V škatli pa vas čaka tole...Igra z Vario Graditeljem

 


Še nekaj informacij o Gradbeniku


Z lesenimi sestavljankami Gradbenik ne morete zgrešiti. So ena izmed tistih igrač, ki jih je mogoče nadgrajevati in dopolnjevati.


Kvalitetna izdelava je garancija za dolgoletno uporabo.


Les je naraven material zato vam, ob uporabi teh igrač, ni treba skrbeti za zdravje vašega otroka. V vsakem kompletu so palčke šestih različnih velikosti. Ob sestavljanju se bo otrok, med drugim, naučil ročnih spretnosti in enostavnega računanja, saj je igrača še posebej primerna za učenje osnovnega znanja matematike.


Gradbenik ne bo muha enodnevnica ali igrača na kateri se bo v kotu nabiral prah. Verjemite... Gradbenik in bo vašega otroka zaposlil za dolgo časa. Je kvalitetna in poučna igrača z tisto posebno toplino, ki jo ponuja samo les. Nobena druga igrača ne more pričarati tega občutka topline. Sestavljanje je enostavno in lahko...


Gradbenik 40


 


Lesene igrače


 


Super igrača


 


Lesene igrače


Gradbenik 170


Lesene igrače


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


 


 


 


Dodatne informacije o izdelku:


UVOZNIK: www.pinokio.si Rok Zemljič s.p., Postružnikova 2, 9240 Ljutomer


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal