Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Pikapolonica na palici za potiskanje

Pikapolonica je igrača izdelana iz naravnega lesa in obarvana z naravnimi, zdravju neškodljivimi, barvami

Velikost: 12x6x54 cm
Teža: 150 g

Zaloga: Na zalogi

19,30 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Pikapolonica Igrača je prekrasna in prihaja na dveh koleščkih in kar 55cm dolgo palico s katero otrok dinozavra potiska. Pri potiskanju ta lesena igrača proizvaja zvoke... brez skrbi, niso preglasni in ne bodo vas motili. Otroku pa bodo vsekakor zanimivi.


Sama igrača je oblikovno zelo zanimiva in je obarvana v čudovite barve. Uporabljene barve so naravne in zdravju neškodljive. Igračka nudi tudi posebno toplino, katero premorejo le igrače iz lesa. Je primerna tako za fante, kot za punčke.


Z njo se lahko otroci igrajo v stanovanju oziroma hoši, kakor tudi zunaj na svežem zraku. To je ena od tistih igrač od katere se bo otrok težko ločil.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal