Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Vlakec z živalmi

Super lesen vlakec je namenjen v živalski vrt. Za seboj vleče kar dva vagona z različnimi živalmi. Primeren je za otroke stare od enega leta naprej. Vlakec je super lesena sestavljanka, saj otrok med igro z vstavljanjem živalic v vagone izbolšuje motorične sposobnosti in se uči barv.
Velikost: 55x12x12cm
Teža: 1,000 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 29,99 €

Akcija: 24,90 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Vlakec z živalmi


Super lesen vlakec je namenjen v živalski vrt za seboj vleče kar dva vagona z živalmi. Skupaj z lokomotivo, obarvano z ekološko neoporečnimibarvami, je na vagonih 12 lično izdelanih figuric živali.


Figurice živali so prav tako lično obarvane z zdravju neškodljivimi barvami.


Vlakec je dolg kar 55 cm.


Igrača je odlična didaktična sestavljanka, saj otrok med igro z vstavljanjem živalic v vagone izbolšuje motorične sposobnosti in se uči barv.


Vlakec je opremljen tudi z vrvico, tako, da ga otrok lahko vleče za seboj.  


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal