Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Igrača za otroški voziček - Rožica

Odlična igrača za dojenčke. Primerna je za fantke in za punčke. Pritrdimo jo na otroški voziček in že je pripravljena za igro. Obarvana je z zdravju neškodljivimi barvami in narejena iz naravnega lesa.
Velikost: 49x2,5x5,5 cm
Teža: 100 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 16,90 €

Akcija: 14,50 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Igrača za otroški voziček - Rožica


Odlična igrača, ki jo enostavno namestite na otroški voziček, da bo krajšala čas vašemu dojenčku. Je zelo pestrih, dojenčkom zelo všečnih barv, ter sestavljena iz večih figuric. Na sredini sta vgrajena tudi dva zvončka katera, zazvonita, ko se ju otrok dotakne.


Igračka je pobarvana z naravnimi in zdravju neškodljivimi barvami. Vaš malček bo s pomočjo te lepe lesene igrače spoznaval barve, oblike in zvoke. Igrača je izdelana zelo kvalitetno, zato vas naj ne bo strah, da bi se že po nekajkratnih uporabah strgala ali popolnoma uničila.


Tudi ob grobem ravnanju bo služila vašemu otroku dokler bo potreboval voziček. Potem pa bo v miru počakala na štorkljo z prihajajočim novim dojenčkom.

OPOZORILO Izdelek je primeren za otroke od rojstva dalje.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal