Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Božične jaslice

Sestavite čudovite jaslice skupaj z otrokom in popestrite božične praznike sebi in svoji družini.
Velikost: 445 x 300 x 400
Teža: 450 g

Zaloga: Na zalogi

29,90€
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Božične jaslice je potrebno zlepiti in sestaviti. V kompletu se nahajajo vsi potrebni leseni sestavni deli vljučno z okni vrati in streho. Steklena okna bodo izgledala kot prava z uporabo specialne folije. Prejeli boste tudi kompletna slikovna navodila za sestavo tako, da bo sestavljanje kar se da enostavno in zabavno.


Izdelek je primeren tudi modelarje in za popestritev vaše male železnice (če jo seveda imate) saj prihaja v velikosti 1:32. Kakorkoli, ob sestavljanju jaslic se boste družili z svojimi otroki in tako še dodatno spletli posebno praznično vez z vašo družino.


Za sestavljanje potrebujete tudi lepilo, ki pa ga bomo brezplačno dodali vašemu naročilu.


jaslice


Sestavljene Jaslice


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal