Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Kamionček s kockami

Kamionček s kockami je igrača, ki bo izvabila nasmeh na lička vašega otroka. Ta kvalitetna in poučna lesena igrača mu bo nudila veliko veselja in kvalitetne igre.
Velikost: 27x15x11
Teža: 800 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 19,90€

Akcija: 13,85€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Kamionček s kockami


Simpatičen kamionček, kateri prevaža kocke iz katerih lahko vaš malček sestavi različne stvari. Kocke so obarvane z naravnimi barvami in so zdravju neškodljive. So različnih barv z vzorci.


Tale lesena igrača bo otroka zaposlila za dalj časa. Nalagal in razlagal bo kocke, jih prevažal z kamionom in gradil različne mojstrovine. Od hiš do stolpnic. Na kamionu so različni geometrijski liki katere bo spoznaval skozi igro.


Prav tako se bo skozi igro naučil tudi barv. Kamionček s kockami bo zaposlil vašega otroka kar za nekaj časa. Težava bo nastala, ko ga boste hoteli odtrgati od igre... ne bo navdušen.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal