Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Komplet Fantasy

Komplet Fantasy je kot že ime pove prava FANTAZIJA. Komplet kvalitetno izdelanih lesenih sestavnih delov (izdelanih iz masivnega bukovega lesa) omogoča otroku zgraditi hiše, ladje letala, pohištvo... skratka vse kar si otrok predstavlja v svoji fantaziji. 


 

Težavnost: 3
Število delov: 168
Velikost: 290x440x90 mm
Teža: 2,340 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 49,90€

Akcija: 39,99€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Lesena sestavljanka Fantazija je zelo kvalitetno izdelana igrača. Izdelovalci stojijo za filozofijo, da je najboljša tista igrača, ki daje otroku ogromno možnosti za uporabo domišlije. Z kreativnostjo, koordinacijo in logičnim razmišljanjem otroci ob igri lahko zgradijo karkoli. Meja kaj vse se lahko naredi iz kompleta Fantazija je lahko le otrokova domišlija.


Otroci bodo uživali ob sestavljanju enostavnih in zahtevnejših objektov iz priloženih navodil ali pa bodo sestavljali objekte iz svoje lastne domišljije. Mogoče je sestaviti na stotine različnih stvari. Ob sestavljanju se bo otrok veliko naučil. Fantazija je igrača s tisto posebno toplino, ki jo lahko ponudi le les. Sestavljanje je enostavno in lahko.


Komplet je namenjen otrokom od 4. leta naprej. Iz sestavnih delov je mogoče zgraditi različne konstrukcije. 


 


Na spodnjih slikah si lahko ogledate samo nekaj stvari, ki jih je mogoče sestaviti:Lesena sestavljanka


lesena sestavljanka


Lesena sestavljankaDodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


Spletna prodaja, Dejan Bremec s.p., Med trtami 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal