Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Vlakec čihapuha

Vlakec Čihapuha
Težavnost: 3
Število delov: 17
Velikost: 44x7,5x8cm
Teža: 500 g

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 21,90 €

Akcija: 19,40 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Vlakec Čihapuha z veliko kockami


Kar 44 cm dolg, odlično izdelan, lesen vlakec kateri vleče dva vagona različnih, z naravnimi barvami obarvanih, kock. Vsebuje kar 17 sestavnih delov in je odlična in varna igrača za fantke in punčke.


Vlakec je opremljen tudi z vrvico in ga je mogoče vleči za seboj in tako še povečati učinkovitost igranja. Kocke se lahko uporabijo tudi za sestavljanje raznih likov in konstrukcij.


Lokomotiva in dva vagona vključno s kockami so pobarvani z otrokom všečnimi barvami, katere so zdravju neškodljive in izdelane iz naravnih sestavin. Vlakec bo nudil vam in vašemu otroku nešteto simpatičnih ur igranja in veselja.


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.