Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Lesena natikanka Pisa

Super lesena igrača za učenje barv in urjenje ročnih spretnosti.
Velikost: 13x13x17 cm
Teža: 250 g

Zaloga: Na zalogi

16,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Natikanka Pisa


Lesena natikanka ima 6 lesenih obročev, ki so različnih barv in velikosti in lesen podstavek z leseno palčko. Osnovna ideja igrače je, da otroci natikajo obroče na leseno palčko. Če in ko to storijo v pravilnem zaporedju (od največjega do najmanjšega) je igrača dosegla svoj osnovni namen. 


Natikanka Pisa je ena od tistih igrač, katere bodo vašemu otroku pomagale, da se bo naučil barv, štetja, obenem pa bo uril svoje male prstke. Obroče je možno natikati po različnem vrstnem redu in barvah. Tako lahko otrok sestavi različne stolpce.


Igrača je obarvana z zdravju neškodljivimi barvami. Tudi, če jo bo vaš otrok dajal v usta ne bo hudega. Z nakupom te kvalitetne in cenovno zelo ugodne igrače, boste svojemu otroku omogočilo veliko veselja in dobre igre.


Skratka... igrača enostavna za igranje in hkrati zelo poučna.OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 18 mesecev.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal