Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Lesena tabla z magneti

Magnetna sestavljanka za malčke je odlično orodje za vadbo fine motorike, koncentracije in ustvarjalnosti. Set vsebuje 102 pisanih magnetnih sestavljank, shranjenih v leseni škatli. Pokrov škatle služi kot magnetna plošča, hrbtna stran se lahko uporablja za risanje s kredo
Velikost: 30 x 3.2 x 23
Teža: 1,000 g

Zaloga: Ni na zalogi

27,80 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Lesena škatla z magnetnimi koščki iz vsakdanjega življenja rejnih živali za ustvarjalne otroke, da sestavijo različne slike s kmetijsko tematiko.
• SET - vsebuje 102 pisanih magnetnih sestavljank, shranjenih v leseni škatli. Pokrov škatle služi kot magnetna plošča, hrbtna stran se lahko uporablja za risanje s kredo
. • PREDSTAVA - Sprostite svojo domišljijo in ustvarite neskončne scenarije in slike z risalno desko in magnetno ploščo z različnimi koščki sestavljanke.
• RAZVOJ VEŠČIN - Magnetna sestavljanka za malčke je odlično orodje za vadbo fine motorike, koncentracije in ustvarjalnosti.

Primerno za otroke od 36 mesecev.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.