Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Ptičja valilnica

Lesena ptičja valilnica, ki jo lahko sestavite sami skupaj s svojimi otroki ali vnuki, vas čaka na Pinokio.si. V kompletu je prav vse, kar potrebujete za izdelavo, vključno s slikovnimi navodili, s pomočjo katerih lahko nastane res lepa ptičja hišica.
Velikost: 17 x 15 x 26 cm
Teža: 1,350 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 27,90 €

Akcija: 24,40 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Komplet za izdelavo lesene ptičje valilnice bo navdušil tako otroke kot njihove starše, pa tudi babice in dedke, ki se bodo z veseljem lotili izdelave skupaj s svojimi vnuki. Z vnaprej pripravljenimi deli in vsemi potrebnimi vijaki, ki so dodani kompletu, je izdelava zelo enostavna, otroci pa jo bodo s pomočjo odrasle osebe lahko sestavili skoraj sami. Ko je ptičja valilnica enkrat izdelana, pa jo lahko otroci še okrasijo ali pobarvajo.

Če bi radi otroke spodbudili k ustvarjalnosti in hkrati poskrbeli za ptice ter jim nudili možnost, da izvalijo jajca na vašem vrtu, je ptičja valilnica točno tisto, kar potrebujete!


Lesena ptičja valilnica je sestavljena iz različnih lesenih delov, ki jih je treba samo sestaviti skupaj in nato še dobro pritrditi z vijaki. Pri sestavljanju si lahko pomagate tudi z navodili, ki so priložena kompletu.

Na tak način bo nastala lična ptičja hišica oziroma valilnica v barvi naravnega lesa, ki jo bodo otroci z veseljem pomagali obesiti na drevo ali na kakšno drugo varno mesto. Ponosni bodo hodili preverjati, ali je ptičjo valilnico, ki so jo izdelali, že obiskala kakšna ptica, ter se tako naučili več o njih ter o tem, kako je treba skrbeti zanje.

Dimenzije: 17 x 15 x 26 cm
Teža: 1350 g
Za otroke, starejše od 6 let.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.