Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Vlak s hišicami

Zelo lep iz naravnega lesa izdelan vlakec z različnimi hišicami
Težavnost: 3
Število delov: 21
Velikost: 42x9,5x8
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

27,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Vlak s hišicami


Prekrasen, kvalitetno izdelan, lesen vlakec, ki prevaža sestavljive hišice. Odlična igrača, ki bo v vašem otroku zbudila majhnega arhitekta. Iz različnih elementov bo lahko sestavil veliko število hišic, stolpnic ali drugih zgradb. Zgraditi je mogoče več različnih lično obarvanih hišic, jih potem razstaviti in ponovno zgraditi iste ali pa zgraditi čisto nove zgradbe.


Otrok lahko sestavlja različne hiške in natika le te na vagone. S tem bo uril svoje ročne spretnosti.


Komplet je sestavljen iz v 21 različnih elementov in je dolg kar 42 cm, širok 9,5 cm in visok 8 cm. Vlakec s hišicami je odlična igrača za krajšanje deževnih dni, kakor tudi super rojstno-dnevno darilo. S tem darilom pri vašem otroku ne boste zgrešili.


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 18 mesecev.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal