Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Lesene kocke za najmlajše

Iščete lesene kocke za najmlajše? Dobite jih na Pinokio.si – v spletni trgovini, kjer prodajajo najboljše lesene igrače. Na voljo so tudi kakovostne lesene kocke, ki s primerne že za otroke od enega leta dalje.
Velikost: 25,5 x 12 x 15 cm
Teža: 980 g

Zaloga: Na zalogi

22,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Klasične lesene kocke v osnovnih barvah, ki jih imajo najmlajši otroci preprosto najraje!

Lesene kocke za najmlajše so kakovostna otroška didaktična igrača, ki spodbuja številne spretnosti. Med igro z njimi se krepijo ustvarjalnost, prostorska predstava in fina motorika ter tudi koordinacija gibov. Namenjene so tako najmlajšim kot malo večjim otrokom, hkrati pa spodbujajo otroke tudi k prepoznavanju različnih barv in oblik.

Otroci se namreč igre s kockami nikoli ne naveličajo, saj iz njih lahko vsak dan ustvarijo kaj novega!


Kocke so primerne že za otroke od enega leta naprej, saj so izdelane iz izredno kakovostnega lesa in vsebujejo številne zanimive oblike, iz katerih bo otrok kmalu znal sezidati stolp, hišico ali kaj drugega. Ker je v kompletu kar 60 lesenih kock, v obliki kvadrov, valjev in različnih drugih likov, se da iz njim ustvariti kar celo mesto ali kaj drugega. Otroška domišljija pri tem res nima meja in tako bodo otroci s tem kompletom lahko uresničili prav vse svoje ideje. Z njimi se bodo z veseljem igrali otroci prav vseh starosti.

V kompletu je 60 pisanih lesenih kock.
Velikost pakiranja: 25,5 x 12 x 15 cm
Teža pakiranja: 980 g
Igrača je izdelana iz kakovostnega lesa in je primerna za otroke, starejše od enega leta.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 1. leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.