Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Velika sestavljanka Vario Massive + Gradbenik 260

Vario Massive


Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja igranje z lesenimi igračami. Igrača Vario Massive je ena od tistih igrač ob katerih boste začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo prevzela in le stežka se bo ločil od nje.


Z Massivom mu ne boste podarili samo ene igrače. Pravzaprav bo prejel kar 37 igrač. Ja, prav ste prebrali SEDEMINTRIDESET (37). Iz sestavnih delov je mogoče sestaviti vsaj 37 različnih igrač. Z otroško domišlijo pa še mnogo več.


Ta vrhunsko izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marsikateri dan vašemu otroku.


Verjemite... hvaležen vam bo zanjo.


GRADBENIK 260


Gradbenik 260 še ena odlična in kvalitetna lesena sestavljanka in je primerna za predšolske in šolske otroke. Otroci bodo uživali ob sestavljanju enostavnih in zahtevnejših objektov iz priloženih navodil ali pa bodo sestavljali objekte iz svoje lastne domišlije.


Mogoče je sestaviti na stotine različnih stvari... omejitev je le domišlija.


Ampak ni še konec! Vašemu naročilu bomo dodali še...


=====>>>> Brezplačno dostavo
=====>>>> Nagradni kupon (popust za naslednji nakup)
=====>>>> Udeležba v nagradnem žrebanju (za kupce)
=====>>>> Pa še dodatno DARILCE bomo dodali


✅ Naroči danes... JUTRI BO PRI TEBI DOMA ✅

Težavnost: 3
Število delov: 469
Velikost: /
Teža: 8,000 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 129,98€

Akcija: 109,99€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

VARIO MASSIVE


Vario set Massive vsebuje lesene sestavne dele iz bukovega lesa različnih dolžin, ki v premeru merijo 15 mm. Komplet prav tako vsebuje okna in vrata, ki so prav tako narejena iz bukovega lesa. Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok sestavlja različne konstrukcije. Komplet Vario Massive vašemu malčku omogoča sestaviti in zgraditi najmanj 37 različnih zgradb. Vse zgrajen zgradbe je mogoče enostavno razstaviti in zgraditi ponovno. V kompletu je 209 sestavnih delov.


Vsi sestavni deli te lesene igrače so zapakirani v lepo škatlo s pokrovom, ki je iz kvalitetnega in močnega kartona, kar zagotavlja zelo dolgo uporabo in življenjsko dobo igrači.


Vario Massive je kompatibilen z ostalimi igračami iz te serije varis iz katerih lahko otroci sestavljajo različne konstrukcije.


Težavnostna stopnja sestavljanja: 1 – enostavno


Priporočena starost: 5+


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


 


Na spodnjih slikah si oglejte kaj vse je mogoče sestaviti po priloženih načrtih...seveda pa to ni vse. Lahko sestavite tudi različne zgradbe po vaših ali otrokovih idejah. LE DOMIŠLJIJA JE LAHKO OMEJITEV.


 


 


  Igranje z Vario igračami zelo zanimiva in otroka boste le szežka odvrnili od igranja.


 
 


Navodila za sestavljanje: 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si Rok Zemljič s.p., Postružnikova 2, 9240 Ljutomer


 


GRADBENIK 260


Z lesenimi sestavljankami Gradbenik ne morete zgrešiti. Je ena izmed tistih igrač, ki jih je mogoče nadgrajevati in dopolnjevati.


Kvalitetna izdelava je garancija za dolgoletno uporabo.


Les je naraven material zato vam, ob uporabi teh igrač, ni treba skrbeti za zdravje vašega otroka. V vsakem kompletu so palčke šestih različnih velikosti. Ob sestavljanju se bo otrok, med drugim, naučil ročnih spretnosti in enostavnega računanja, saj je igrača še posebej primerna za učenje osnovnega znanja matematike.


Gradbenik ne bo muha enodnevnica ali igrača na kateri se bo v kotu nabiral prah. Verjemite... Gradbenik in bo vašega otroka zaposlil za dolgo časa. Je kvalitetna in poučna igrača s tisto posebno toplino, ki jo ponuja samo les. Nobena druga igrača ne more pričarati tega občutka topline. Sestavljanje je enostavno in lahko...


 


Lesena Igrača Gradbenik


 


Lesene igrače


Super igrača


 


Lesene igrače


Gradbenik 170


Lesene igrače

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal