Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Sestavljanka Narava se prebuja

Odlična lesena sestavljanka, katera bo vašemu otroku nudila nešteto kvalitetnih ur dobrega igranja.
Velikost: 15x15x13,5
Teža: 300 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 19,99€

Akcija: 14,50€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Narava se prebuja

Igrača je zelo kvalitetne izdelave in je primerna za punčke in fantke. Je posebej primerna za urjenje ročnih spretnosti. Otrok mora vstavljati razne gobice, rožice in druge like v za to pripravljena mesta. Skozi igro se bo naučil barv, imena raznil stvari in uril svoje male prstke. Leseni deli so pobarvani z zdravju neškodljivimi naravnimi barvami.

Igrača prihaja v velikosti 16x6x16 cm in je sestavljena iz 13 delov. Vsi leseni sestavni deli se po igranju enostavno pospravijo v lično škatlico.

Toplina lesa in igra bo vašega otroka nemudoma osvojila in imeli boste težavo, ko bo treba prenehati z igro.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 18 mesecev.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal