Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Gradbenik 260

Gradbenik 260 je odlična in kvalitetna lesena sestavljanka in je primerna za predšolske in šolske otroke. Otroci bodo uživali ob sestavljanju enostavnih in zahtevnejših objektov iz priloženih navodil ali pa bodo sestavljali objekte iz svoje lastne domišlije.


Mogoče je sestaviti na stotine različnih stvari... omejitev je le domišlija.


 


Naročite danes pa boste prejeli še nekaj dodatnih ugodnosti...


  


 

Težavnost: 3
Število delov: 260
Teža: 4,000 g

Zaloga: Ni na zalogi

73,19 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Z lesenimi sestavljankami Gradbenik ne morete zgrešiti. Je ena izmed tistih igrač, ki jih je mogoče nadgrajevati in dopolnjevati.


Kvalitetna izdelava je garancija za dolgoletno uporabo.


Les je naraven material zato vam, ob uporabi teh igrač, ni treba skrbeti za zdravje vašega otroka. V vsakem kompletu so palčke šestih različnih velikosti. Ob sestavljanju se bo otrok, med drugim, naučil ročnih spretnosti in enostavnega računanja, saj je igrača še posebej primerna za učenje osnovnega znanja matematike.


Gradbenik ne bo muha enodnevnica ali igrača na kateri se bo v kotu nabiral prah. Verjemite... Gradbenik in bo vašega otroka zaposlil za dolgo časa. Je kvalitetna in poučna igrača s tisto posebno toplino, ki jo ponuja samo les. Nobena druga igrača ne more pričarati tega občutka topline. Sestavljanje je enostavno in lahko...


 


Lesena Igrača Gradbenik


 


Lesene igrače


Super igrača


 


Lesene igrače


Gradbenik 170


Lesene igrače

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.