Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Set za sestavo različnih zgradb

Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja igranje z lesenimi igračami. Set za sestavo različnih zgradb je ena od tistih igrač ob katerih boste začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo prevzela in le stežka se bo ločil od nje.


POZOR...  ne boste mu podarili samo ene igrače. Pravzaprav bo prejel kar dvanajst igrač. Ja, prav ste prebrali dvanajst (12). Iz sestavnih delov je mogoče sestaviti vsaj dvanajst različnih igrač. Z otroško domišlijo pa še mnogo več.


Ta vrhunsko izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marikateri dan vašemu otroku.


Verjemite... hvaležen vam bo zanjo.


Z nakupom prejmete še DARILO.

Težavnost: 3
Število delov: 91
Velikost: 300x210x90 mm
Teža: 2,200 g

Zaloga: Na zalogi

49,99€
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Vario Kovček vsebuje kvalitetno izdelane lesene sestavne dele iz bukovega lesa različnih dolžin, ki v premeru merijo 15 mm. v kompletu so tudi okna in vrata, ki so prav tako narejena iz naravnega bukovega lesa. Po načrtih, ki so priloženi ali po svojih idejah lahko vaš otrok sestavi različne konstrukcije. Komplet Vario kovček vašemu malčku omogoča sestaviti in zgraditi najmanj 12 različnih zgradb. Vse zgrajen zgradbe je mogoče enostavno razstaviti in zgraditi ponovno.


Vsi sestavni deli te lesene igrače so zapakirani v lep kovček iz kvalitetnega in močnega kartona, kar zagotavlja zelo dolgo uporabo in življenjsko dobo igrači.


Vario kovček je kompatibilen z ostalimi igračami iz te serije varis iz katerih lahko otroci sestavljajo različne konstrukcije.


Težavnostna stopnja sestavljanja: 1 – enostavno


Priporočena starost: 5+


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


 


 


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si Rok Zemljič s.p., Postružnikova 2, 9240 Ljutomer


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal