Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Spomin za otroke

Spomin je odlična družabna igra, v kateri bo uživala vsa družina. Poiščite pare, urite pomnjenje in koncentracijo ter se ob tem neizmerno zabavajte. Na Pinokio.si vas čaka čudovit lesen spomin, nad katerim bodo navdušeni tako otroci kot odrasli.
Velikost: 25,5 x 12 x 15 cm
Teža: 750 g

Zaloga: Ni na zalogi

26,72 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Spomin je odlična in zanimiva družabna igra, ob kateri se bo zabavala vsa družina, saj jo z velikim veseljem igrajo tako otroci kot odrasli. Še posebej, če izberete takšnega, ki je narejen iz lesa – lesene igrače so namreč ekološke in trajne, z njimi pa se je pravi užitek igrati. V lični leseni škatlici, ki se odlično obnese pri shranjevanju, vas čaka kar 56 kakovostno izdelanih lesenih ploščic, na katere nalepite prikupne sličice živahnih barv, ki so prav tako priložene kompletu. Na njih so upodobljeni simpatični motivi živali, rastlin in predmetov, ki bodo navdušili otroke in jih spodbudili k sodelovanju pri igri, s čimer bodo urili svoje pomnjenje, vztrajnost in koncentracijo.


Pravila igre so zelo enostavna, zato se lahko spomin igrajo tudi zelo majhni otroci. Lesene ploščice preprosto razporedite po mizi ali kakšni drugi ravni podlagi tako, da sličice niso vidne, in igra se že lahko začne. Vsak igralec skuša najti par tako, da dvigne dve sličici eno za drugo. Igra zahteva pozorno spremljanje potez drugih soigralcev, saj si moramo zapomniti, kje se nahajajo sličice, ki so jih privzdignili, s čimer urimo svojo koncentracijo in pomnjenje. Zmagovalec je tisti, ki najde največ parov.


Dimenzije lesene škatle: 25,5 x 12 x 15 cm 


Št. ploščic v kompletu: 56 kos


Velikost ploščice: 4 x 4 x 1cm


Teža: 750 g


Igrača je narejena v Nemčiji in je primerna za otroke, starejše od treh let.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.