Pokličite nas 040 345 008
Pišite nam info@pinokio.si

Igralni Tunel - Gosenica (zelen)

Super igrača za poletne dni. Zaposlite vašega otroka tudi na morju ali kar na travi pred hišo.
Velikost: 48x180
Teža: 1,000 g

Zaloga: Na zalogi

29,99€
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Igralni Tunel - Gosenica je igrača primerna za igro zunaj kakor tudi v stanovanju ali hiši. Lahko ga vzamete tudi na morje, ker je zelo primeren za igro na plaži. Z to igračo se lahko hkrati igar več otrok. Verjemite, zaposleni bodo kar veliko časa, medtem pa boste lahko na plaži v miru brali svojo priljubljeno knjigo.

Tunel je velikosti 48cmx180cm. Sestaviti pa ga je zelo enostavno. Vzelo vam bo samo par sekund.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 1. leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal