Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Vario zaboj - 450 delni (VARIO 72 + VARIO XL + VARIO GRAD)

Vario zaboj vsebuje 450 lesenih sestavnih delov. Vsebina zaboja je enaka količini kompleta Vario 72 + Vario XL + Vario Grad


Pakirani so v kvalitetni leseni zaboj s pokrovom in kolesci, kar omogoča dolgo življenjsko dobo igrače in enostavno shranjevanje.

Težavnost: 3
Število delov: 450
Velikost: 445 x 300 x 400 mm
Teža: 11,800 g

Zaloga: Ni na zalogi

189,09 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Zaboj Vario 450 vsebuje 450 esenih sestavnih delov, ki so pakirani v kvalitetni leseni zaboj s pokrovom in kolesci, kar omogoča dolgo življenjsko dobo igrače in enostavno shranjevanje. Komplet ponuja neomejene možnosti gradnje različnih lesenih stavb, katere je mogoče sestaviti in ponovno sestaviti. Komplet vsebuje tudi načrte za sestavljanje različnih objektov.          


Prav tako lahko otroci sestavljajo hiše in različne stavbe po svojih idejah in domišliji.    


Vario zaboj je zelo primerna igrača za vrtce in družine z več otroki, saj se lahko z njo igra tudi več otrok.                    


 


Priporočena starost: 5+


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si


Plamen skupina d.o.o. Pongrac 167a 3302 Griže

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.