Pokličite nas 031 439 946
Pišite nam info@pinokio.si

Voziček s kockami

Voziček s kockami različnih oblik in barv.
Velikost: 22x22x5cm
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 21,99€

Akcija: 16,50€

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Voziček s kockami različnih oblik in barv.


Na odlično izdelanem lesenem vozičku se nahaja 34 različnih kock in drugih geometrijskih elementov. Iz njih bo vaš otrok gradil različne stavbe in zgradbe ter skozi igro spoznaval barve in se učil graditi razne gradbene mojstrovine. Igrača je primerna tako za fantke kot za punčke. S temi prekrasnimi gradbenimi elementi vašemu otroku nikoli ne bo dolgčas.


Igrača je izdelana iz kvalitenega lesa in je obarvana z zdravju neškodljivmi barvami. Tudi, če bo vaš otrok malce „grob“ z to igračo, ga bo le ta, vseeno dolgo služila, saj je praktično neuničljiva.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju op prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ dostavimo brezplačno.

Ponujamo PayPal način plačila

PayPal