Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Domino Krtek za otroke

Domino Krtek
Velikost: 145 x 85 x 50 mm
Teža: 150 g

Zaloga: Na zalogi

12,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Domine Krtek


Domino so priljubljena družabna igra, ki se je igra s ploščicami z različnimi živalmi na vsaki polovici. Igralci se morajo čim prej znebiti vseh svojih ploščic, pri čemer jih lahko polagajo na mizo le, če se žival na njihovi ploščici ujema z živaljo na končnih ploščicah na mizi. 


Simpatične podobe živalic na lesenih dominah za popestritev turobnih dni ali dolgih večerov. 28 domin je shranjenih v lični leseni škatlici.


Primerno za otroke od 18 mesecev naprej. 


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 18 mesecev.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.