Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Mali mojster

Želite naučiti vašega otroka novih del? Tukaj je komplet, ki ga bo spremenil v hišnega mojstra.
Velikost: 21 x 9 x 12 cm
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

16,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Mali mojster


Majhen delovni pult s kladivom, ki ga potrebuje vsak mali hišni mojster. Ta delovni pult bo zaposlil vašega hišnega mojstra kar za dolgo časa.


Komplet se sestoji iz delovne mizice in šestih valjev, katere otrok s pomočjo priloženega kladivca zabija v zato pripravljena mesta. Ob igri z to super leseno igračo se bo vaš otrok naučil veliko ročnih spretnosti, kakor tudi raznih opravil, ki ji opravlja hišni mojster.


V kompletu je veliko obarvanih stvari... vendar se ne bojte... uporabljene so zdravju neškodljive barve. Delovni pult z orodjem bo popestril marsikatero urico in mu omogočil kvalitetno in poučno igranje.


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 18 mesecev.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.