Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Leseni ustvarjalni komplet

Leseni ustvarjalni komplet je super darilo za otroke vseh starosti. V njem dobite kar 1 kg različnih lesenih delčkov, iz katerih lahko ustvarite marsikaj zanimivega. Obiščite Pinokio.si in si oglejte lesene igrače, ki vam jih ponujajo!
Velikost: 29 x 10 x 22 cm
Teža: 1,000 g

Zaloga: Na zalogi

22,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Najboljše igrače so tiste, ki puščajo čim bolj prosto pot domišljiji in spodbujajo ustvarjalnost. Takšen je tudi leseni ustvarjalni komplet, iz katerega lahko z nekaj spretnosti izdelate različne like, živali ali kaj drugega. V njem je kar 1 kilogram različnih lesenih likov, iz katerih je možno ustvariti najrazličnejše čudovite izdelke, ki so namenjeni tako za okras kot za igranje.

Leseni ustvarjalni komplet je tako več kot le igrača. Omogoča namreč ure in ure igranja z lesenimi delčki, ki se jih lahko poljubno sestavlja med seboj, kar omogoča skoraj neskončno število različnih možnosti. S tem spodbuja otrokovo ustvarjalnost in krepi ročne spretnosti. Z njim se radi ograjo tako najmlajši kot malo večji otroci in celo najstniki, saj gre za igračo, ki dobesedno raste z otrokom, saj ta lahko iz nje vsakič ustvari kaj novega, kar mu je pri določeni starosti zanimivo.

Leseni ustvarjalni komplet vsebuje:
- 1 kg lesenih likov oziroma koščkov različnih oblik in velikosti.

Vsi delci v kompletu so izdelani iz kakovostnega lesa in narejeni tako, da imajo zaobljene robove, zaradi česar so primerni tudi za mlajše otroke. Na začetku bodo pri sestavljanju potrebovali nekaj pomoči staršev, kasneje pa se bodo različnih ustvarjalnih projektov lahko lotili tudi sami.

Zagotovo jim ne bo zmanjkalo idej za nove in nove projekte, saj leseni ustvarjalni komplet kar kliče k temu, da iz njega kaj zanimivega ustvarimo. Po želji lahko lesene delce ali svoje končne izdelke tudi okrasijo, pobarvajo ali nanje kaj lepega narišejo.

Dimenzije: 29 x 10 x 22 cm
Teža: 1000 g
Leseni ustvarjalni komplet je primeren za otroke, starejše od treh let.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.