Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Geometrijski liki

Super lesena igrača, ki bo pomagala vašemu otroku uriti njegove mentalne in ročne spretnosti.

Velikost: 17 x 17 x 2 cm
Teža: 250 g

Zaloga: Na zalogi

9,89 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Geometrijski liki


Super lesena igrača, ki bo pomagala vašemu otroku uriti njegove mentalne in ročne spretnosti. Super igračka za fantke in punčke. Otrok mora sestaviti geometrijski lik in ga nato vstaviti na pravilno, za to prirejeno, mesto. Set vsebuje več različno obarvanih likov.


Seveda so vse uporabljene barve naravne in otrokovemu zdravju neškodljive. Skozi prijetno igro se bo otrok naučil barv, imen geometrijskih likov, ter bo hkrati uril svoje motoričnbe sposobnosti.


Enostavna toda zelo priporočljiva igra.


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.