Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Lesena železnica z vlakci

Lesena železnica z vlakci

Ta odlična in kvalitetna igrača bo vašemu otroku omogočila, da postane čisto pravi strojevodja. Igrača je super poučna in bo zaposlila tako um kot prste vašega malčka.

Izdelana je iz lesa in obarvana z čudovitimi naravnimi barvami. Ob sestavi te železnice bo treba zaposliti majhne možgančke in pokazati kar nekaj spretnosti preden bo železnica sestavljena. Pa ne se bati, vse skupaj je le igra in pravzaprav je enostavno in vsak otrok jo bo sestavil že po nekaj poskusih.

Boste videli...igra bo zelo zabavna in poučna.
Teža: 700 g

Zaloga: Na zalogi

29,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Skozi igro z železnico bo otrok uril svoje ročne sposobnosti in napenjal svoje možgane, kar ga bo razvijalo umsko in telesno.

Železnica je velika 45,5 x 26,5 x 6 cm in sestavljena iz 21 različnih sestavnih delov. Od vlaka z vagoni, tračnic, dreves do hišic. Kot smo že omenili... železnica je obarvana z krasnimi barvami. Vse uporabljene barve so naravne, zato ni nobene nevarnosti za otrokovo zdravje, če bo dal kakšen del v usta.

Igrača mu bo nudila veliko veselja in ob igri z njo se bo tudi veliko naučil. Zato vsekakor poskrbite, da bo prišla v njegove roke čimprej.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.