Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Vario graditelj - 72 delni

Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja igranje z lesenimi igračami. Igrača Vario Graditelj je ena od tistih igrač, ob katerih boste začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo prevzela in le stežka se bo ločil od nje.


Z Graditeljem mu ne boste podarili samo ene igrače. Pravzaprav bo prejel kar sedem igrač. Ja, prav ste prebrali. Iz sestavnih delov je mogoče sestaviti vsaj sedem različnih igrač. Z otroško domišlijo pa še mnogo več.


Ta vrhunsko izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marsikateri dan vašemu otroku.


Verjemite... hvaležen vam bo zanjo.


 

Težavnost: 3
Število delov: 72
Velikost: 290x217x90 mm
Teža: 1,620 g

Zaloga: Na zalogi

54,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Igralni set Vario je lesena igrača vrhunske kvalitete. Ta kvalitetna lesena sestavljanka je izdelana iz naravnega bukovega lesa in je primerna za otroke starosti od 5+ let. Set vsebuje vse potrebno za sestavo vsaj 7 različnih lesenih zgradb po priloženih načrtih.


Komplet vsebuje 72 lesenih sestavnih delov iz katerih lahko otroci sestavljajo različne zgradbe... tudi po svojih idejah. Skratka, sestaviti je mogoče različne objekte katerih oblika in velikost je prepuščena otroški ustvarjalnosti in domišliji. Vse konstrukcije in zgradbe je mogoče enostavno razstaviti in ponovno sestaviti enake ali drugačne zgradbe.


Vsi sestavni deli so zapakirani v lepo in elegantno lahko prenosljivo kartonasto škatlo, katera zagotavlja dolgo življensko dobo igrače. Uporaba te lesene igrače vzpodbuja otrokovo ustvarjalnost in bo zaposlila vašega malčka z nešteto urami kvalitetne in poučne igre.


Priporočena starost: 5 let ali več. Skupaj s starši lahko to igračo uporabljajo tudi mlajši otroci.


 


Na sliki lahko vidite, da je sestavljanje hiše mačji kašelj in vaš otrok jo bo sestavil že po nekaj poskusih.Z Graditeljem dobite sedem igrač za ceno ene. Na spodnji sliki lahko vidite nekaj hišic, ki jih bo lahko sestavil vaš otrok. Ob uporabi domišlije pa še mnogo več. 


V takšni simpatični škatli pa se skriva vse potrebno za takojšen začetek igre.V škatli pa vas čaka tole...Igra z Vario Graditeljem

 


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si


Plamen skupina d.o.o. Pongrac 167a 3302 Griže


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.

Mogoče vas tudi zanimajo sledeči izdelki