Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Spomin za otroke - živali

Le kdo ne pozna te simpatične igrice, ki tokrat prihaja v novi preobleki.
Velikost: 12 x 12 x 4,5 cm
Teža: 250 g

Zaloga: Na zalogi

12,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Spomin - živali


V lično zapakirani leseni škatlici prihaja vse potrebno za igranje igre spomin. Tema izbrana za tokratno igro so živali. V kompletu je 24 ploščic, iz katerih se da sestaviti 12 parov enakih živali. Pa, kaj bi vam govorili, saj prav gotovo poznate to enostavno igro za urjenje možganov.


Spomin je ena tistih igrač, katera ne bi smela manjkati v nobeni otroški sobi. Obarvana je z zdravju neškodljivimi barvami.


Motivi so zelo skrbno izbrani in tale igrača bo prav gotovo nudila veliko veselja ob igri, vam in vašemu otroku.


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.