Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Grad Vario Fort 194p.

Lesene igrače so nekaj posebnega. Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja le les. Igra s takšnimi igračami je nekaj posebnega. Sestavljanka Grad je prav takšna. POSEBNA. 


Je ena od tistih igrač ob katerih boste tudi vi začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo popolnoma prevzela in le stežka se bo ločil od nje.


Set Vario Grad vsebuje lesene sestavne dele iz bukovega lesa različnih dolžin. V kompletu je kar 194 sestavnih delov. 


Ta vrhunsko izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marsikateri dan vašemu otroku.


Verjemite... hvaležen vam bo zanjo.


Trdnjava ali grad Vario je kvalitetna in poučna lesena igrača, ki izboljšuje otrokove motorične sposobnosti in razmišljanje. Izdelana je iz naravnega lesa, upoštevajoč vse evropske varnostne standarde.


 


Ampak ni še konec! NAROČITE DANES in vašemu naročilu bomo dodali še...


=====>>>> Brezplačno dostavo
=====>>>> Nagradni kupon (popust za naslednji nakup)
=====>>>> Pa še dodatno DARILCE bomo dodali


✅ Naročiš danes... JUTRI JE PRI TEBI DOMA ✅


 

Težavnost: 3
Število delov: 194
Velikost: 290x440x90 mm
Teža: 2,800 g

Zaloga: Na zalogi

80,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Grad Varis je odlična lesena igrača, ki bozaposlila vašeka otroka za dolgo časa. Set vsebuje 194 zelo kvalitetno izdelanih sestavnih delov iz naravnega bukove lesa. Iz teh sestavnih delov je mogoče zgraditi izvrstno trdnjavo iz priloženega načrta. Prav tako lahko otrok skozi igro sestavi tudi druge objekte in zgradbe po svojih idejah. Objekte je možno razstaviti in ponovno zgraditi iste ali druge zgradbe. To omogoča kvalitena izdelava, ki bo zadovoljevala igralne potrebe vašega otroka vrsto let.


 
   


 


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si


Plamen skupina d.o.o. Pongrac 167a 3302 Griže


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.