Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Betlehem

Sestavljanka Betlehem iz serije Hobby sestavljank, katero sestavljajo različni leseni sestavljivi kompleti. Iz posameznih kompletov je mogoče sestaviti različne zgradbe iz tradicionalnega življenja na vasi in mestu.

Posamezne zgradbe je možno postopoma sestaviti v celotno vas ali mesto. V kompletih boste našli vse od navadne hiše do železniške postaje. Tudi čebelnjak, mlin na vodi, vmlin na veter, senik, kovačnico, hlev, gostilno, grad in še veliko drugih zgradb. Serija je zelo primerna za modelarje.

Primerna za izdelavo jaslic ob božičnem času.


Težavnost: 4
Število delov: 68
Velikost: 290x217x47
Teža: 450 g

Zaloga: Na zalogi

18,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Sestavljanka Betlehem vsebuje lesene sestavne dele za izgradnjo celotne zgradbe od oken, strehe, folijo na oknih in vse druge sestavne dele za sestavo zgradbe. Posamezni seti vsebujejo lesene dele različnih dolžin, debeline 9×9 mm. Za manjše popravke je dodan tudi brusni papir. Vključen je podroben načrt in postopek gradnje.


Hobby sestavljanka Betlehem je primerna za otroke od 8. leta dalje. V primeru, da je otrok mlajši, pa priporočamo sestavljanje ob pomoči in nadzoru staršev. Hobby sestavljanke so odlične za poučen in kreativen projekt z vašim otrokom. Uživali boste skupaj z otrokom in obujali spomine na svoje otroštvo. Izbira pravega projekta pa ne bi smela biti problem, saj lahko izbirate med velikim številom različnih zgradb za sestavo.


Pri gradnji boste potrebovali: modelarski nož in škarje.


LASTNOSTI IZDELKA:


Težavnostna stopnja sestavljanja: 2 - lahko


Priporočena starost: 8+


Vsebina: 68 delov


Velikost sestavljenega izdelka: 250 x 120 x 180 mm


Velikost škatle: 290 x 217 x 47 mm


Teža pošiljke: 0,45 kg


Znak CE – pri izdelavi igrač so bile upoštevane vse varnostne zahteve, ki veljajo za Evropsko unijo


  

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.