Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Gradbeni set EASY 46 delni

Gradbeni set EASY vsebuje 46 kosov in je odlična izbira za vsakega malega gradbenika, ki rad sestavlja svoje umetnine do vsakega manjšega detajla.


Set je zasnovan za najmlajše tako, da se kosi držijo skupaj zaradi njihove oblike - to ga razlikuje od klasičnih lesenih kock.

Težavnost: 4
Število delov: 46
Velikost: 290 x 217 x 90 mm
Teža: 2,300 g

Zaloga: Ni na zalogi

54,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Gradbeni set EASY vsebuje bukove valje premera 32 mm z zatiči ter prizme dveh dolžin (64 in 128 mm). Oblika vseh kosov je prilagojena rokicam najmlajših predšolskih otrok in omogoča varno uporabo.


Set je primeren za gradnjo stolpov, ograjic in živali.                   


Vsi kosi seta so shranjeni v trdni kartonasti škatli, ki ob skrbni uporabi zagotavlja dolgo obstojnost.


Priporočena starost: 3+


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si


Plamen skupina d.o.o. Pongrac 167a 3302 Griže

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.