Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

H kateri senci spada slika

V kompletu je 40 ploščic, iz katerih se da sestaviti 20 parov.
Motivi so zelo skrbno izbrani in tale igrača bo prav gotovo nudila veliko veselja ob igri, vam in vašemu otroku.

Velikost: 170 x 170 x 40
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

17,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Kar spada med lepo obdelano sestavljanko za najmlajše otroke z motivi Mola in njegovih prijateljev.

Set vsebuje ploščice z lepimi, pisanimi barvnimi slikami in ploščice z zasenčenimi slikami. Otrokova naloga bo najti prave pare in jih dodeliti drug drugemu. Ta igra ne bo le nudila vašim otrokom več ur zabave, ampak bo tudi izboljšala njihovo logično razmišljanje, motorične sposobnosti in spretnost.
Vsi deli te sestavljanke so narejeni iz kakovostnega lesa, tisk pa je zelo odporen proti poškodbam.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 1. leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.