Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Kolebnica za otroke

Preskakovanje kolebnice je brezčasna igra, katera je odlična za razvoj gibalnih spretnosti. Lesena kolebnica z živalskimi motivi bo otrokom prinesla obilo veselja, zraven pa se bodo še rekreirali.
Velikost: 210 cm
Teža: 100 g

Zaloga: Na zalogi

9,00 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Brezčasna igra, ki razvija možgane. Kolebnica z z živalskimi motivi bo odlična igrača, ki spodbuja razvijanje gibalnih sposobnosti in spretnosti vašega otroka. Razvija možgane, saj se ob skakanju aktivira ravnotežje, fina motorika in miselna klasifikacija. Ob naročilu v opombe napišite katero barvo želite: modra, rdeča, oranžna ali zelena. Vpišite še eno alternativno barvo. V primeru, da barve ne vpišete, vam pošljemo barvno kombinacijo po lastni izbiri. V primeru, da izbrane barvne kombinacije ni na zalogi, vam  pošljemo barvno kombinacijo kolebnice, ki je trenutno dobavljiva.


Dolžina vrvi: 210cm


Cena velja za eno kolebnico.

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.