Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Kocke za natikanje Varis

Kocke za natikanje so posebno oblikovane zelo kvalitetne kocke, ki otroku omogočajo izgradnjo sanjskih stolpov - barvite in stabilne.


Velikost: 55 x 195 x240 mm
Teža: 450 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 18,90 €

Akcija: 16,96 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

VARIS Kocke za natikanje so idealen set za majhne otroke, saj so oblikovane tako, da omogočajo gradnjo sanjskih stolpov in zgradb... barvitih in stabilnih. Igra z temi kockami za natikanje pri otroku razvijajo logično in prostorsko razmišljanje, koordinacijo, kakor tudi govorne sposobnosti. Barvne lesene kocke so izdelane iz trdega brezovega lesa najvišje kakovosti in so okolju prijazne.  • Uporabljene FSC-certificirane nedotaknjene surovine.

  • Primerno za otroke od 1 leta dalje

  • Za barvanje uporabljena Eco barvila

  • Deli so združljivi z ostalimi VARIS kompleti te vrste.

OPOZORILO Igrača ni primerna za otroke mlajše od enega leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.