Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Lesen ksilofon za otroke

Enostavno igranje na ta ritmični instrument. Razvija občutek za ritem in koncentracijo. Ksilofon z 12-imi tonami in dvema lesenima palčkama.

Velikost: 35 x 23 x 4 cm
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

24,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Enostavno igranje na ta ritmični instrument. Razvija občutek za ritem in koncentracijo.

Ksilofon je igrača, katera bo prebudila glasbenika v vašem otroku. Ta čudovito in z naravnimi barvami obarvan glasbeni instrument je čudovito darilo za otroka. Vzpodbudil bo otrokovo željo po muziciranju in kaj kmalu boste slišali prve prave melodije, katere bo izvabil iz ksilofona.

Če vaš otrok že kaže nadarjenost za glasbo je ta čudovit ksilofon najbolj primerno darilo, ki mu ga lahko podarite. Če pa želite odkriti ali ima vaš otrok talent za glasbo... ne odlašajte... naročite ta super instrument in se prepričajte koliko glasbenega talenta premore vaš otrok.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.