Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Pinokio s ksilofonom

Super lesena igrača opremljena z vrvico tako, da jo otrok lahko vleče za seboj
Velikost: 19,5x11,5x20 cm
Teža: 500 g

Zaloga: Na zalogi

18,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Pinokio s ksilofonom


Super igrača v velikosti 19,5x11,5x20 cm. Lično in z naravnimi barvami ogarvana lesena igrača bo vašemu otroku nudili nešteto simpatičnih ur igranja. Pinokio na majhnem vozičku igra na ksilofon. Igrača je opremljena z vrvico in ko jo otrok vleče Pinokio igra na ksilofon.


Morda vam bo glasba, ki jo bo vaš otrok izvabil iz teka instrumenta včasi parala živce, vendar ne pozabite, da se bo vaš malček neizmerno zabaval. Verjemite, da zadovoljstvo in sreča vašega otroka to odtehtata. Pa ne bojte se saj ne bo tako hudo.


OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 1. leta.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.