Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Set za zabijanje za otroke

Super lesena igrača za ustvarjalnega otroka. Iz priloženih sestavnih delov bo lahko sestavljal prave umetnine.
Velikost: 260 x 190 x 30
Teža: 400 g

Zaloga: Na zalogi

19,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Mladi umetnik


Izredno zanimiva lesena igrača. Prebudila bo umetnika v vašem otroku. Lahko bo izdeloval različne mojstrovine. Igračo sestavlja kar 243 delov, iz katerih bo vaš otrok naredil različna umetniška dela. S pomočjo dveh majhnih lesenih kladivc in žebljičkov bo zabijal lesene like v ploščo iz plute.


Možno je narediti neomejeno število različnih slik oziroma mojstrovin iz otroške domišlije. Ker igrica vsebuje tudi žebljičke je priporočljivo, da se majhni otroci igrajo le v družbi staršev. Igrača vzpodbuja razmišljanje in otrok se bo prav tako naučil ročnih spretnosti.


Za otrokov pravilni razvoj in napredovanje je ta igrača več kot le primerna. Otrok vam bo hvaležen zanjo in mu bo nudila nešteto ur kvalitetnega in poučnega igranja.


OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. 

OPOZORILO Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.