Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Vario XL

Lesene igrače so nekaj posebnega. Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja le les. Igra z takšnimi igračami je nekaj posebnega. Igrača Vario XL je prav takšna. POSEBNA. 


Je ena od tistih igrač, ob katerih boste tudi vi začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo popolnoma prevzela in le stežka se bo ločil od nje.


Z Vario XL pa mu ne boste podarili samo ene igrače. Pravzaprav bo prejel kar 17 igrač. Ja, prav ste prebrali, iz sestavnih delov je mogoče sestaviti vsaj 17 različnih zgradb (oglejte si spodnje slike). Z otroško domišlijo pa še mnogo več.


Vario set XL vsebuje lesene sestavne dele iz bukovega lesa različnih dolžin. V kompletu je kar 184 sestavnih delov. 


Ta vrhunsko izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marikateri dan vašemu otroku.


Verjemite... hvaležen vam bo zanjo.

Težavnost: 3
Število delov: 184
Velikost: 290x440x90 mm
Teža: 3,350 g

Zaloga: Na zalogi

74,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Vario XL vsebuje kvalitetno izdelane lesene sestavne dele iz bukovega lesa različnih dolžin, ki v premeru merijo 15 mm. Komplet prav tako vsebuje okna in vrata, ki so prav tako narejena iz bukovega lesa. Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok sestavlja različne konstrukcije. Komplet Vario Massive vašemu malčku omogoča sestaviti in zgraditi najmanj 17 različnih zgradb. Vse zgrajen zgradbe je mogoče enostavno razstaviti in zgraditi ponovno. V kompletu je 184 sestavnih delov.


Vsi sestavni deli te lesene igrače so zapakirani v lepo škatlo s pokrovom, ki je iz kvalitetnega in močnega kartona, kar zagotavlja zelo dolgo uporabo in življenjsko dobo igrači.


Vario XL je kompatibilen z ostalimi igračami iz te serije varis iz katerih lahko otroci sestavljajo različne konstrukcije.


 


Priporočena starost: 5+


 


 


Na spodnjih slikah si oglejte kaj vse je mogoče sestaviti... seveda pa to ni vse. Lahko sestavite tudi različne zgradbe po vaših ali otrokovih idejah. LE DOMIŠLIJA JE LAHKO OMEJITEV.


 


 


 


 Igranje z Vario igračami zelo zanimiva in otroka boste le stežka odvrnili od igranja.


 
 


 


 


 


 


 


 


 


 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si


Plamen skupina d.o.o. Pongrac 167a 3302 Griže


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.