Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Velika sestavljanka Vario Massive

Lesene igrače so nekaj posebnega. Nič ne more nadomestiti tiste posebne topline, ki jo ponuja le les. Igra s takšnimi igračami je nekaj posebnega. Igrača Vario Massive je prav takšna. POSEBNA in zelo kvalitetno izdelana lesena sestavljanka. Je trajna in praktično neuničljiva igrača primerna za več generacij. 


Je ena od tistih igrač ob katerih boste tudi vi začutili posebno zadovoljstvo, ko boste videli iskrice v očeh vašega otroka. Igrača ga bo popolnoma prevzela in le stežka se bo ločil od nje. 


Z Vario Massive pa mu ne boste podarili samo ene igrače. Pravzaprav bo prejel kar 37 igrač. Ja, prav ste prebrali. Sedemmintrideset (37). Iz sestavnih delov je mogoče sestaviti vsaj 37 različnih zgradb (oglejte si spodnje slike). Z otroško domišljijo pa še mnogo več.


Vario Massive vsebuje lesene sestavne dele iz nebarvanega bukovega lesa različnih dolžin. V kompletu je kar (skupaj z okni in vrati) 209 sestavnih delov. 


Ta zelo kvalitetno izdelana, naravna in kvalitetna igrača po popestrila marsikateri dan vašemu otroku. Vario Massiveje odlična in enkratna lesena sestavljanka. Primerna je za predšolske in šolske otroke. Otroci bodo ob igri zelo uživali.


Vaš otrok vam bo hvaležen za to igračo.


Ampak ni še konec! NAROČI DANES in tvojemu naročilu bomo dodali še...


=====>>>> Brezplačno dostavo
=====>>>> Nagradni kupon (popust za naslednji nakup)
=====>>>> Pa še dodatno DARILCE bomo dodali


✅ Naročiš danes... JUTRI JE PRI TEBI DOMA ✅


 


 

Težavnost: 3
Število delov: 209
Velikost: 290x440x90 mm
Teža: 3,850 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 79,90 €

Akcija: 77,47 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Vario set Massive vsebuje lesene sestavne dele iz bukovega lesa različnih dolžin, ki v premeru merijo 15 mm. Komplet prav tako vsebuje okna in vrata, ki so prav tako narejena iz bukovega lesa. Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok sestavlja različne konstrukcije. Komplet Vario Massive vašemu malčku omogoča sestaviti in zgraditi najmanj 37 različnih zgradb. Vse zgrajen zgradbe je mogoče enostavno razstaviti in zgraditi ponovno. V kompletu je 209 sestavnih delov.


Vsi sestavni deli te lesene igrače so zapakirani v lepo škatlo s pokrovom, ki je iz kvalitetnega in močnega kartona, kar zagotavlja zelo dolgo uporabo in življenjsko dobo igrači.


Vario Massive je kompatibilen z ostalimi igračami iz serije Vario, iz katerih lahko otroci sestavljajo različne konstrukcije.


 


Priporočena starost: 5+


 


 


Na spodnjih slikah si oglejte kaj vse je mogoče sestaviti po priloženih načrtih...seveda pa to ni vse. Lahko sestavite tudi različne zgradbe po vaših ali otrokovih idejah. LE DOMIŠLJIJA JE LAHKO OMEJITEV.


 


 


  Igranje z Vario igračami je zelo zanimivo in otroka boste le stežka odvrnili od igranja.


 
 


Navodila za sestavljanje: 


Dodatne informacije o izdelku:


PROIZVAJALEC: Walachia, s.r.o., Na Kontoře 163, 763 13 Fryšták, Češka republika


UVOZNIK: www.pinokio.si


Plamen skupina d.o.o. Pongrac 167a 3302 Griže


 

OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.