Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Veseli krogci

Igračka primerna za punčke in fantke. Obarvana je z zdravju neškodljivimi barvami.
Velikost: Premer 12 cm
Teža: 100 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 8,91 €

Akcija: 6,47 €

Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Veseli krogci


Iščete primerno, naravno in zdravjo neškodljivo igračo za vašega dojenčka? Pravkar ste jo našli. Ima vse kar potrebuje vaš otrok za normalen razvoj. Toplino, ki jo lahko nudi samo les. Prijetne, za dojenčka zanimive barve. Zanimive oblike in še marsikaj drugega. Igrača je dovolj velika in je ne more pogoltniti, zato ni nobene nevarnosti tudi, če jo da v usta.


Igračka bo, zaradi pisanih barv in oblike, otroku zelo zanimiva. Spoznaval bo prve zvoke, kakor tudi barve. Skratka... odlična iz naravnih materialov izdelana igračka, katere bo vesel vsak dojenček.

OPOZORILO Izdelek je primeren za otroke od rojstva dalje.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.