Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Ptičja hišica

Sestavite leseno ptičjo hišico s svojimi otroki! Na Pinokio.si je na voljo komplet lesenih delov, iz katerih s pomočjo priloženih vijakov in navodil lahko nastane čudovita ptičja hišica. Čudovit projekt za druženje z otroki!
Velikost: 25 x 17 x 27.5 cm
Teža: 1,366 g

Zaloga: Na zalogi

28,90 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Bi radi skupaj s svojimi otroki ali vnuki izdelali hišico za ptice? V kompletu je na voljo prav vse, kar potrebujete za to, da jo izdelate!

Komplet za izdelavo hišice ni le odlična lesena igrača, ampak čudovit projekt, s katerim lahko otroke spodbudite k ustvarjalnosti kot tudi k prijaznemu odnosu do živali. S pomočjo kompleta in staršev, starih staršev ali kakšne druge odrasle osebe bodo otroci lahko sami izdelali uporaben izdelek, na katerega bodo še kako ponosni. Prav zato je ptičja hišica tudi zelo lepo darilo – pa ne samo za otroke, ampak tudi za babice in dedke, ki se bodo tako lahko s svojimi vnuki lotili skupnega projekta, ki jih bo še bolj povezal.


Izdelava ptičje hišice s pomočjo kompleta je zelo preprosta, saj so v njem čisto vsi sestavni deli, ki jih potrebujete za ta projekt. S pomočjo zelo jasnih slikovnih navodil, ki jim bodo brez težav sledili tudi mlajši otroci, sestavite vse kose hišice in jih med seboj pritrdite z vijaki, ki so prav tako priloženi kompletu. Po želji lahko na koncu hišico tudi pobarvate ali jo kako drugače okrasite, da bo še lepša.

V paketu boste prejeli:
- vse lesene dele za ptičjo hišico,
- komplet vijakov,
- podrobna slikovna navodila za izdelavo.

Dimenzije: 25 x 17 x 27.5 cm
Teža: 1366 g
Primerno za otroke, starejše od treh let v spremstvu odrasle osebe.
OPOZORILO Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.