Pokličite nas 041 993 197
Pišite nam info@pinokio.si

Modelarsko lepilo Hercules

Univerzalno lepilo Hercules je primerno za modelarje in domačo uporabo.
Teža: 30 g

Zaloga: Na zalogi

2,20 €
Samo najboljše...

Po priloženih načrtih ali po svojih idejah lahko vaš otrok enostavno in hitro sestavi in ponovno razstavi različne zgradbe. Nadgradljivi kompleti Vario bodo vašemu malčku omogočili nešteto ur kvalitenega in poučnega igranja.

Univerzalno lepilo Hercules je primerno za modelarje in domačo uporabo. Majhna plastenka za kreativno ustvarjanje. Koničast nastavek omogoča enostavno in natančno nanašanje


Lepilo potrebujete pri sestavljanju Hobby sestavljank. Lepilo ni priloženo kompletu, kupiti ga morate posebej!


 


AKCIJA Ob nakupu dve kosov Hobby sestavljank prejmete lepilo GRATIS!

OPOZORILO Sveže lepilo je pralno.

Na spletnih straneh trgovine Pinokio.si boste našli le kvalitetne in poučne igrače izdelane samo iz naravnih materialov. V največ primerih je to naravni les, ki je obarvan z naravi in otroku prijaznimi ekološkimi barvami. Z igračami iz naše spletne trgovine boste otroku naredili ure in ure veselja, igre in kreativnosti. Različne sestavljanke, poučne igrače in konstrukcijski seti bodo vašega otroka kreativno zaposlile za daljši čas, vi pa ga boste z veseljem opazovali pri njegovem razmišljanju in ustvarjanju.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

V vsakem primeru pa se bomo potrudili, da bodo vsa naročila, poslana na delovni dan, najkasneje do 15 ure, odpremljeni in odposlana praviloma še isti dan. Naročeni izdelek lahko plačate poštarju ob prevzemu.

Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti.

Dostavo nam zagotavlja Pošta Slovenije.

Vsa naročila nad 50€ fizičnim osebam dostavimo brezplačno.